Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Idiomas :
:: Inicio
:: Registrar
:: Buscar
:: Forum
:: BatePapo
:: Blogs
:: Articles
:: FAQ
:: Sub-escrevendo
:: Links
:: Estatisticas
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Search by forum :: Forum Options :: Forum`s Top

4. Sex > Sex, ah taj sex > KAZANOVA - Èovek koji bi ste želeli da budete

Pagínas : Anterior 1 2 [3]
cyberxxx #1
Posts: 527


03. Fev 2007. 16:26:58
KAZANOVA - Èovek koji bi ste želeli da budete

"Kao pregladneli kit, Kazanova se kretao kroz plaktonsko more žena, spremnih da budu zavedene, ostavljajuæi za sobom fluorescentne brazde u ženskoj populaciji 18. veka. Osvaja privlaène žene, probija se u visoko društvo, smišlja šeme da doðe do novca, a onda beg.


Pošto bi uradio sve moguæe stvari sa jednom istom ženom, on je želeo da to ponovi sa drugim ženama. Nikad mu ih nije bilo dosta, a njih je bilo tako mnogo! Ipak, za njega je u datom trenutku postojala samo jedna i jedina žena, a koliko je ona trajala - to je drugo pitanje. (pošteno ) Dok je bio sa njom nije gledao na èasovnik. Sva njegova pažnja bila je usredsreðena na voljenu, živeo je za trenutak ekstaze koji æe otkriti na njenom licu i u tome ga ne bi omeli ni špijuni inkvizicije koji bi ga doèekali negde na ulici.

Kazanova je znao da žene ubedi da sve to èini zbog njih a ne zbog sebe. To je bila i ostala dobitnièka formula (uèite od Kazanove).

Bio je veliki ljubavnik jer je sve èinio da one unapred znaju da æe ih on neizmerno voleti, oduševljavati se njihovom individualnošæu, i posmatrati ih, doduše pretežno kroz sex, kao neku anðeosku vrstu.

Taj èovek je èovek kakav bi ste želeli da budete, samo kada bi ste imali dovoljno hrabrosti za to i bili osloboðeni od sexualne moralnosti. U sexu je Kazanova poštovao bar nekoliko principa koji su u svim drugim sferama njegovog života temeljno izostavljeni. Uvek je živeo iznad svojih moguænosti i veèito bežao da bi izbegao posledice takvog života.

Roðen je 1725. u Veneciji. Njegov uspon do plemiæa bio je sam po sebi teatralni poduhvat. Kao deèak smatran je umno zaostalim ali je njegov otac bio dovoljno mudar da mu obezbedi zaštitu ugledne porodice Grimini. Poslat je na univerzitet u Padovu sa idejom da se pripremi za karijeru u crkvi. Kazanova je diplomirao - jedan od retkih sluèajeva da je završio ono što je zapoèeo - ali u sveštenièki red nije ušao zato što je, po njegovim reèima najpre “ušao u sestru sveštenika koji mu je bio zaštitnik”.

Voleo je da se kocka - prekidao je kockanje tek kada je bio do guše u dugovima a “otplaæivao” ih je tako što je bežao iz grada.

Tokom svog života uspeo je da upropasti sve èega bi se dotakao.

U svom životu imao je i previse žena, Italijanki, Francuskinja, Nemica, Engleskinja, kaluðerica …Takoðe, i obrazovanih žena iako je mislio da su muškarci po prirodi pametniji (kakva smelost ) Najveæa ljubav njegovog života bila je božanstvena Henrijeta (intelektualka).

Kazanova koji je ostvarivao svoje fantazije, poznavao je njihovu snagu. Mada nije mogao da objasni šta ti snovi o nesputanom blaženstvu traže u našem umu, znao je da su oni intenzivni i kod žena. U tom pogledu bio je svojevrsni genije. Frojd kaska za njim. Beèki psihoanalitièar smatrao je da su fine dame koje ne žele da spavaju sa svojim muževima - poremeæene osobe. Kazanova bi rešio njihov problem na kauèu za manje od jednog sata."

Pagínas : Anterior 1 2 [3]

You haven`t enough privilegies to reply in this forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Tempo de processamento: 0.0125968 seg.| Usuarios on line : - 3 | Visitantes on line: - 911 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Features | RSS News Feeds | Menssagem | Testimonials | Terms Of Use | Privacy Statement
Extreme eXTReMe Tracker