Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Språk :
:: Hjem
:: Registrere
:: Søk
:: Forum
:: Chat
:: Blogger
:: Artikler
:: FAQ
:: Abonnement
:: Linker
:: Statistikker
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Søk i forum :: Forum Opsjoner :: Forumets Topp

Sider : Forrige 1 . . . 3 4 5 [6] 7 8 Neste
mel #1

Posteringer: 379


09. Nov 2007. 02:05:43
Svastara

ovde mozete razgovarat o svemu
mel #72

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 14:13:25


jesam li vam sta pogodila za ljubav
cool4u #73

Posteringer: 2581


11. Nov 2007. 14:19:06
mel

Ja za sada ne poznajem nikog u znaku device
Hoce li on biti u znaku ili podznaku devica, to mi nije bas najjasnije

I ako mozes da mi odredis sa koliko godina cu se udati

Hvala ti, melice, bas si divna



-----------------
mel #74

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 18:00:17
cool4u

e to ne znam
ana9 #75

Posteringer: 3879


11. Nov 2007. 18:19:50



mel

Nisi nam ništa o sebi napisala?!

Šta za tebe kaže horoskop i tako to





-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
sanjin75 #76

Posteringer: 3362


11. Nov 2007. 20:09:27



mel

Mene je onaj horoskop malo zabrinuo
Da li može malo da se ispravi



-----------------
Biti isti, biti poseban, biti slobodan, biti samo svoj
mel #77

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 22:01:53
sanjin 75

ma nije ti tacan ljubavni horoskopsto sam ti uradila neznam ja da radim ljubavne horoskope
mel #78

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 22:06:45
ana9

moj hporoskop je isti ko kod Tarkana , ako si ga procitala na mojoj temi,samo su dve tri recenice razlicite mola na polju ljubavi ja sam malo bolja od njega
mel #79

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 22:28:35
evo uporedite sami kako smo slicni

Kakvi su joj korijeni, temelji, odgoj, samostalnost ?

obitelji. Njezin obiteljski život nije potpuno tipièan, ili on sam misli da obiteljski odnosi u njezinom roditeljskom domu nisu uobièajeni. Njegov dom æe uvek zauzimati važno mesto u njegovom životu kao utoèište u koje se povlaèi da napuni baterije. Potrebno mu je skrovito mesto - malo ili veæe, nije važno, koje može smatrati samo svojim, i na kojem se može nesmetano posvetiti samo sebi i svojim mislima. Veæina njegovihi poznanika misli da ga dobro poznaje, ali su najèešæe u zabludi, pošto svoje pravo lice pokazuje samo svojim ukuæanima.

Kakvi su njegovi kreativni potencijali i sposobnosti realizacije ?

U ljubavi je dvojna liènost, lako ju je impresionirati pošto je pravi romantièar. Ima vanredno snažnu potrebu za kreativnim samoizražavanjem . Nastoji da na kreativan i društveno prihvatljiv naèin, oblikuje i izrazi svoje emocionalne reakcije. U svojoj borbi protiv nepravde ne preza ni pred kakvim autoritetima, i èak æe ukazivati na potrebe mijenjanja pravosudnog i zakonodavnog sustava, ukoliko su po njezinom mišljenju oni nepravedni.

Kakve su njegove navike, posao, zvanje, zdravlje... ?

Neumoran je radnik i sa užitkom ulaže svu svoju energiju u posao kojim se trenutno bavi. Kada je posao u pitanju neumoljiva je, kako prema sebi,tako i prema drugima, i ne može shvatiti da drugi ne raspolažu tolikom energijom kao i ona. Zbog toga može postati neomiljena kod svojih podreðenih. Veæi uspjeh može postiæi ako se bavi nekom samostalnom djelatnošæu ili ako sa nalazi na nekoj rukovodeæoj funkciji. Teško mu pada podreðeni položaj, jer ne podnosi autoritete i miješanje u njegov posao.

Kako suraðuje sa drugima, brak i braèni odnosi, partnerstva ... ?

Odgovara mu nježan, senzualan, privlaèan partner, koji je istovremeno praktièan, razuman i koji voli biti okružen lijepim i skupocjenim stvarima. Najvažnija stvar koju oèekuje od svojih partnera, kako poslovnih tako i braènog, je prijateljstvo, i to prijateljstvo koje podrazumeva podjednako i davanje i uzimanje. U svojim odnosima sa drugima želi da bude upravo ono što jeste, a isto pravo priznaje i drugoj strani. Zbog toga joj niti najmanje neæe smetati eventualno stupanje u brak sa rastavljenom osobom koja veæ ima decu.



Kakvi su njeni moralni kvaliteti, ideali, nivo obrazovanja, odnosi sa strancima... ?

Voli da putuje i najvjerojatnije æe za to imati dosta prigoda. Možda æe èak neko vrijeme živjeti u inozemstvu. Vrlo je verovatno da æe u jednom periodu svoga života živeti u inozemstvu, pošto ga jako interesiraju strane kulture i ljudi, i pošto ume da se uskladi sa ljudima koji imaju drugaèije navike i interese od njezinih. Ideologija ili religija kojom bude zadojen u svome ranom detinjstvu i mladosti, verovatno æe biti ono u što æe verovati èitavog svoga života.

Kakvu karijeru, reputaciju i poziciju u društvu može oèekivati ... ?

Ima veliku želju za postizanjem društvene afirmacije i potrebu za liderstvom. Veliki dio njegovih profesionalnih aktivnosti se odvija iza scene, ili je njezina karijera tajanstvena, mnogima nepoznata, kao kod osoba koje rade naprimer za CIA-u. Do uspjeha dolazi, gotovo iskljuèivo, ulaganjem velikog truda, i èesto æe biti opsjednut samo sa jednim ciljem. Postiæi æe punu zrelost uèeæi na osobnim iskustvima, radije nego na tuðim. Moguæe je da æe rano izgubiti oca.

Kakav je prijatelj i kakvi su mu prijatelji, društvenost ... ?

U svakom sluèaju treba da se èuva da ne bude žrtva nekog nazovi-prijatelja. Tim prije što je vrlo senzitivna, suosejæajna i puna razumijevanja za druge, ali i ranjiva. Prijatelji i odnosi sa njima æe igrati vrlo važnu ulogu u njezinom životu. Uvek su mu na pameti ciljevi koje je sebi postavio, i èvrsto je rešen da ih ostvari. Svoj životni put izabrati æe relativno rano i polako napredovati prema uspehu, ne dopuštajuæi da je niko i ništa u tome omete.

Koje su njegove skrivene osobine, tajne, ogranièenja, hendikepi ... ?

Filozofski se odnosi prema nedaæama koje ga snaðu, i ima sklonost prema tajnim ljubavnim i drugim vezama. Prijatelji i njegovi odnosi sa njima mogu da postanu najznaèajniji faktor njezinog spoznavanja kako objektivne stvarnosti, tako i svoga unutrašnjeg biæa. Zahvaljujuæi magnetskoj privlaènosti i nekonvencionalnosti, imat æe prilike da sklopi neuobièajene poslove. Tijekom života ostvarit æe bezbroj ljubavnih veza, najèešæe neoèekivanih i neobiènih, a kratkog trajanja.


Neverovatno sve su mu pogodili

tarkan je u podznaku skorpia
mel #80

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 22:30:50


ovo gore je za tarkana
cool4u #81

Posteringer: 2581


11. Nov 2007. 22:31:06
mel

Ciji je sad ovo horoskop?

Tvoj ili Tarkanov

-----------------
cool4u #82

Posteringer: 2581


11. Nov 2007. 22:31:58


Aha, ok , mel.

A tvoj

-----------------
ana9 #83

Posteringer: 3879


11. Nov 2007. 22:36:39



Nisam èitala mel

Baš ti hvala

-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
mel #84

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 22:42:08
za mene

Kakvi su joj korijeni, temelji, odgoj, samostalnost ?

obitelji. Njezin obiteljski život nije potpuno tipièan, ili ona sama misli da obiteljski odnosi u njezinom roditeljskom domu nisu uobièajeni. Njezin dom æe uvek zauzimati važno mesto u njezinom životu kao utoèište u koje se povlaèi da napuni baterije. Potrebno joj je skrovito mesto - malo ili veæe, nije važno, koje može smatrati samo svojim, i na kojem se može nesmetano posvetiti samo sebi i svojim mislima. Veæina njezinih poznanika misli da je dobro poznaje, ali su najèešæe u zabludi, pošto svoje pravo lice pokazuje samo svojim ukuæanima.

Kakvi su njeni kreativni potencijali i sposobnosti realizacije ?

U ljubavi je dvojna liènost, lako ju je impresionirati pošto je pravi romantièar. Ima vanredno snažnu potrebu za kreativnim samoizražavanjem . Nastoji da na kreativan i društveno prihvatljiv naèin, oblikuje i izrazi svoje emocionalne reakcije. Kreativna je, maštovita i sposobna da prodre u suštinu stvari. Ekstremno je senzitivna i sklona sanjarenju, pa može biti ili pravi vizionar, èak prorok, ili biti sklona pretjeranom idealiziranju i bježnju u vlastite iluzije.

Kakve su njene navike, posao, zvanje, zdravlje... ?

Neumoran je radnik i sa užitkom ulaže svu svoju energiju u posao kojim se trenutno bavi. Kada je posao u pitanju neumoljiva je, kako prema sebi,tako i prema drugima, i ne može shvatiti da drugi ne raspolažu tolikom energijom kao i ona. Zbog toga može postati neomiljena kod svojih podreðenih. Veæi uspjeh može postiæi ako se bavi nekom samostalnom djelatnošæu ili ako sa nalazi na nekoj rukovodeæoj funkciji. Teško joj pada podreðeni položaj, jer ne podnosi autoritete i miješanje u njezin posao.

Kako suraðuje sa drugima, brak i braèni odnosi, partnerstva ... ?

Odgovara joj nježan, senzualan, privlaèan partner, koji je istovremeno praktièan, razuman i koji voli biti okružen lijepim i skupocjenim stvarima. Privlaèe je osobe drugaèijeg društvenog, etnièkog ili religioznog porekla nego što je njeno, pa je sasvim moguæe da njezin braèni partner bude stranac. Zahvaljujuæi magnetskoj privlaènosti i nekonvencionalnosti, imat æe prilike da sklopi neuobièajene poslove. Tijekom života ostvarit æe bezbroj ljubavnih veza, najèešæe neoèekivanih i neobiènih, a kratkog trajanja.

Što može oèekivati od drugih, nasljedstva, seks, smrt ...?

Njezinu radoznalost privlaèi sve što je povezano sa misterijom života i smrti. Nemirnog je duha i zainteresirana za okultno, sve dok ne dostigne viši stupanj razumjevanja suštine života. Meðutim, treba biti oprezna i izbjegavati bilokakve morbidne i ekscentriène aktivnosti. Sklona je idealizmu i pretežno optimistièkim stavovima, kada su u pitanju teme povezane sa fenomenima seksa, financija i smrti. Njezini stavovi prema okultizmu i misticizmu, kao i njezine aktivnosti na tim podruèjima, obojene su njezinim religioznim opredelenjima, a vazi obrnuto.

Kakvi su njeni moralni kvaliteti, ideali, nivo obrazovanja, odnosi sa strancima... ?

Voli da putuje i najvjerojatnije æe za to imati dosta prigoda. Možda æe èak neko vrijeme živjeti u inozemstvu. O svemu ima svoje vlastito mišljenje i sklona je iznošenju svojih osobitih filozofskih i religioznih pogleda i ideja, pred osobama sa kojima dolazi u kontakt. U toku života steæi æe veliko znanje , a sasvim je moguæe da æe imati prilike da svoje znanje i misli iznosi pred druge, poduèavajuæi ih. Nemirna je i izuzetno senzitivna, romantièna i suosjeæajna.

Kakvu karijeru, reputaciju i poziciju u društvu može oèekivati ... ?

Ima veliku želju za postizanjem društvene afirmacije i potrebu za liderstvom. Potrebe njezinog ega prožete su njezinim shvaæanjem života, pa bez obzira èime se profesionalno bavi, retko pravi kompromise kada su u pitanju njezini ideali. Putovanja æe verovatno biti sastavni dio njezine profesionalne karijere, koja može podrazumevati neki oblik posredovanja, rada u turistièkoj agenciji ili avio-kompaniji, a moguæa je i vojna služba. Nije iskljuèena ni moguænost bavljenja obrazovanjem ili izdvaštvom.

Kakav je prijatelj i kakvi su joj prijatelji, društvenost ... ?

U svakom sluèaju treba da se èuva da ne bude žrtva nekog nazovi-prijatelja. Tim prije što je vrlo senzitivna, suosejæajna i puna razumijevanja za druge, ali i ranjiva. Odgovara joj sklapanje prijateljstva sa ljudima koji imaju iste poglede na život kao i ona, i koji postivaju iste moralne i etièke principe. Njezini ciljevi i životni planovi najverovatnije æe podrazumevati sticanje solidnog obrazovanja, a nakon toga bavljenje nekom od pravnièkih profesija ili rad u državnoj administraciji.

Koje su njene skrivene osobine, tajne, ogranièenja, hendikepi ... ?

Filozofski se odnosi prema nedaæama koje je snaðu, i ima sklonost prema tajnim ljubavnim i drugim vezama. Veliki dio njezinih nesvesnih stavova i emocinalnih reakcija, snazno je povezan sa njezinim svesnim religioznim ili ideološkim opredelenjima.


ja sam u podznaku skorpija

meni je super horoskop mnogo bolji od tarkanovog,ali je slican
mel #85

Posteringer: 379


11. Nov 2007. 22:48:28
hi

ja sam jako zadovoljna svojom natalnom kartom ovo gore je samo povrsinska analiza,Ja na mojoj natalnoj imam opisirniji moj vaznih dogadjaja u zivotu i mnogo,mnogo sam zadovoljna ,narocicito za moju ljubav i karujeru ,za brak mi pise extra nesti kak idealno prelepo
Sider : Forrige 1 . . . 3 4 5 [6] 7 8 Neste

Du har ikke tilgang til å legge inn svar i dette forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Siden lastet på: 0.0280371 sek.| Brukere online: - 2 | Søkning online: - 2217 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Kjennetegn | RSS News Feeds | Tilbakemelding | Hva sier våre medlemmer om oss? | Vilkår for bruk | Personvernerklæring
Extreme eXTReMe Tracker