Ljubavni Sastanak Upoznavanje

Kupovina Prodaja

Språk :
:: Hjem
:: Registrere
:: Søk
:: Forum
:: Chat
:: Blogger
:: Artikler
:: FAQ
:: Abonnement
:: Linker
:: Statistikker
:: Membership


Femina Magazin

YuPortal

Ljubavni Sastanak na Fejsbuku
Svako vece od 20 casova okupljanje u Pricaonici. Dobrodosli!

Forum
Forum :: Søk i forum :: Forum Opsjoner :: Forumets Topp

Sider : Forrige 1 . . . 4 5 6 [7] 8 Neste
mel #1

Posteringer: 379


09. Nov 2007. 02:05:43
Svastara

ovde mozete razgovarat o svemu
cool4u #86

Posteringer: 2581


11. Nov 2007. 22:53:14
mel

Meni je bas drago sto ti je tako dobra natalna.

Mislim da je tebi najbolja od svih nas.

Ispada da ste ti i Tarkan stvoreni jedno za drugo

Kad bi nekako mogla da mu posaljes tvoju natalnu kartu da je pogleda

-----------------
ana9 #87

Posteringer: 3879


11. Nov 2007. 23:01:05


Ekstremno je senzitivna i sklona sanjarenju, pa može biti ili pravi vizionar, èak prorok, ili biti sklona pretjeranom idealiziranju i bježnju u vlastite iluzije
.

mel

Imaš li sposobnosti proroka

-----------------
...od Vardara moja raja, do Triglava nema kraja...
mel #88

Posteringer: 379


12. Nov 2007. 01:54:14
ana9

idealista i sanjalica sposobnosti proroka
mel #89

Posteringer: 379


12. Nov 2007. 02:28:50
Petar29NS

Po èemu je ova osoba prepoznatljiva ?

Ova osoba ima tihu i mirnu prirodu, i u stalanoj je potrazi za pravom vrijednošæu. Potrebno mu je izvjesno vrijeme da primi dojmove i nauèi novo. Meðutim, kad jednom nešto nauèi, više to ne zaboravlja. Nikad ne donosi prebrze zakljuèke i obazrivo izrièe svoje mišljenje o bilo èemu ili bilo kome. Nije sklon nerazumnom trošenju novca, i voli sve što je lijepo i što ima trajnu vrijednost, pa je privlaèi lijep i skupocjen nakit, i voli ga nositi.

Što može oèekivati na financijskom i imovinskom planu ?

Na financijskom planu moguæe su brojne promjene, kako u pogledu velièine prihoda tako i u pogledu izvora prihoda. Vrlo je vjerojatno da æe u toku života povremeno imati više od jednog izvora prihoda. Ljubav i društveni aspekt života igrati æe znaèajnu ulogu pri formiranju njegovog oseæaja osobne vrednosti i uopšte njezinog sistema vrednovanja. Kao roditelj æe možda težiti nametanju svojih merila deci, ili æe doživljavati oseæaj vlastitite vrednosti kroz uspehe svoje dece.

Kakve su njegove komunikacijske moguænosti i odnosi sa bliskom okolinom ?

Voli da putuje po bližoj okolini i da se angažira u neposrednoj životnoj sredini, pa ga je teško zateæi kod kuæe ili u kuæi. Sa lakoæom barata reèima, bilo usmeno ili pismeno, pa je sposobn da jasno izloži svoje misli i ideje drugima. Stoga može vrlo uspešno da se bavi literaranim stvaranjem. Ima izoštren oseæaj za ovde i sada, pa obièno dobro zna kojim putem treba u odreðenom trenutku krenuti. Energièan je i praktièna, jednostavno predodreðena za uspjeh.

Kakvi su joj korijeni, temelji, odgoj, samostalnost ?

Emotivno je vrlo vezan za svoje roditelje, mjesto roðenja i uopæe tradiciju iz koje je potjekla. Njegovi roditelji imaju vrlo jak moralni uticaj na njega. U kasnijim godinama života stanovaæe u nekom mjestu blizu vode. Naèin njegovog komuniciranja vrlo mnogo ovisi o njegovom poreklu, kao i o njegovom mišljenju o samoj sebi. Njegov dom u detinjstu je mesto gde se mogu èuti brojna i razlièita mišljenja. Bliski roðaci, a osobito braæa i sestre, igraju znaèajnu ulogu u njegovom detinjstvu i njegovom domu.

Kakvi su njegovi kreativni potencijali i sposobnosti realizacije ?

Iako može izgledati kao netko ko samo misli na zabavu i zadovoljstvo, sposobn je da se uhvati u koštac i sa najveæim nedaæama. Društveno je orjentisan, odgovara mu odobravanje i pohvala. Voli da je u centru pažnje. Djeca æe u njegovom životu igrati vrlo važnu ulogu. Agresivna je, direktna, puna entuzijazma i borbena. Upušta se u rizike i zbog toga postoji opasnost od nezgoda i nesreæa. Fizièki je snažna i potreban mu je partner koji æe joj u svemu biti ravan.

Kakve su njegove navike, posao, zvanje, zdravlje... ?

Na poslovnom planu teži ostvarenju harmonije, kako u odnosu na sam posao kojim se bavi tako i u odnosu na svoje poslovne kolege. Jako je okupiran svojim poslovnim obavezama, i prosto izgara na poslu. Verovatno voli životinje i ima nekog kuænog ljubimca. Možda je sklon striktnom pridržavanju odreðenog režima prehrane. Cijeni ljepotu, umjetnost, poeziju i glazbu, i sve što je povezano sa višim sferama. Sklon je romantiènom sanjarenju, dugom spavanju i nema smisla za praktièni aspekt života.

Kako suraðuje sa drugima, brak i braèni odnosi, partnerstva ... ?

Stabiln je i ima vrlo uvriježene navike, pa je vjerojatan i stabilan brak. Godi mu divljenje partnera i vanredno mnogo drži do vjernosti. Moguæe je da æe imati ljubavnu romansu ili èak stupiti u brak sa osobom koju æe upoznati na poslu ili kroz posao, ili æe nakon zasnivanja braka raditi na zajednièkom poslu. Odgovara mu bavljenje poslovima koji podrazumevaju timski rad ili rad sa klijentima. U svojoj borbi protiv nepravde ne preza ni pred kakvim autoritetima, i èak æe ukazivati na potrebe mijenjanja pravosudnog i zakonodavnog sustava, ukoliko su po njegovom mišljenju oni nepravedni.

Što može oèekivati od drugih, nasljedstva, seks, smrt ...?

Mada je vrlo zainteresiran za seks, taj interes je više intelektualni nego fizièki. Jedan od njegovih roditelja imati æe veliki uticaj u njegovom odnosu prema seksu. Njegova energija u kombinaciji sa entuzijazmom, omoguæit æe mu sticanje bogatstva i realizaciju jednog uspješnog i sretnog života. Samouvjeren je i sposobn da donosi odluke. Voli sport i sve aktivnosti koje zahtjevaju aktivan odnos prema životu i disciplinu. Moguæa je i uspješna sportska karijera.

Kakvi su njegovi moralni kvaliteti, ideali, nivo obrazovanja, odnosi sa strancima... ?

Po prirodi je skeptièn i odgovara mu bavljenje pravnim pitanjima. Voli se eksponirati u javnosti. Njegova životna filozofija može biti ’živi i pusti druge da žive’. Moguæe je da æe svoju životnu filozofiju pokušati kreativno izraziti kroz neku umetnost, naprimer muziku ili književnost, a moguæa je i karijera religioznog uèitelja ili filozofa. Takoðer, može postiæi uspeh u sportu, ili kroz sport. Mada ima dobre organizatorske sposobnosti, žrtva je sukoba izmeðu želja i moguænosti.

Kakvu karijeru, reputaciju i poziciju u društvu može oèekivati ... ?

Ima vrlo visok nivo aspiracija u pogledu svoje profesionalne karijere, a najvjerojatnije æe izabrati profesiju koja mu može pružiti šansu za sticanje društvenih priznanja i društvenog ugleda. Jedan od njezinih roditelja, najvjerojatnije otac, imat æe vrlo važnu ulogu u njegovom životu. Tokom èitavog života bit æe motiviran da se pred njim dokaže i stekne njegovo priznanje. Podršku od partnera i javnosti, naroèito može oèekivati ukoliko se bavi nekim javnim poslom.

Kakav je prijatelj i kakvi su mu prijatelji, društvenost ... ?

Ima mnogo prijatelja. Humanitarni instikt je u osnovi njegove prirode. Bit æenajsretnija kad bude uèestvovala u grupnim aktivnostima i kad se bude bavio neèim što je za dobrobit èitavog èovjeèanstva. Odgovaraju ti poslovi koji podrazumevaju humanost i pružanje pomoæi drugima, pošto je spremna da sebe i svoje sposobnosti nesebièno stavi na raspolaganje drugima ili èitavom èoveèanstvu. Stoga ti se može desiti da se bavi ugostiteljstvom, turizmom, medicinom, ili da radi kao èinovnik u administrativnim državnim ustanovama.

Koje su njene skrivene osobine, tajne, ogranièenja, hendikepi ... ?

Važno je da izabere pravu profesiju koja æe ublažavati njegovu nervnu i emocionalnu napetost. Moguæe je da æe pribegavati samooptereæivanju na poslovnom planu, samo da bi izbega orazmišljanje i suoèavanje sa suštinskim problemima , kako svoje fizièke i psihièke egzistencije, tako i svojih odnosa sa okolinom. Takoðer mu se može desiti da u jednom trenutku života, a možda i vrlo rano, potpuno preokrene ovaj svoj odnos i napusti svaki stalni posao, radeæi tek toliko da održi svoju fizièku egzistenciju, a ostatak vremena posveæujuæi iskljuèivo samoanalizi i analizi svojih odnosa sa okolinom.

ti si bik u horoskopu
najverovatnije se ozenjen,ili imas vrlo lepu devojku koja je jako ljubomorna verovatno skorpija.Imao si problema u vezi ili braku,takodje si imo problema i na nekom putu.Vrlo cesto mastas o sexy .Trenutno si bez posla i para

Petar29NS #90

Posteringer: 825


12. Nov 2007. 09:03:13



mel, ono gore je gotovo sve tacno,ima to smisla!
samo ovaj kraj (brak,posao)..to ne stima,ali je tu negde.
Hvala ti puno, mel!

-----------------
Haljinicu boje lila
O
Ti si dušo oblaèila
mel #91

Posteringer: 379


12. Nov 2007. 16:52:45
petar

ovo sam ja pri dnu tvog horoskopa napisala to ne mora da bude tacno to ja malo ucim astrologiju
cool4u #92

Posteringer: 2581


16. Nov 2007. 13:57:10
mel

Kako si, sta ima novo kod tebe



-----------------
MaliGun #93

Posteringer: 1417


16. Nov 2007. 18:12:07
mel..

promeni ucitelja astrologije..
dok jos ima vremena..

-----------------

Forumas godine 2007!
mel #94

Posteringer: 379


18. Nov 2007. 02:05:46
cool4u

nema nista novo kod tebe kako ljubav
cool4u #95

Posteringer: 2581


18. Nov 2007. 22:19:43
mel

Srecna sam. U ljubavi mi je bas lepo.

Kako ljubav kod tebe?



-----------------
LepaLeni #96

Posteringer: 11046


19. Nov 2007. 00:24:17


Lepo je to videti da ste svi srecni i zadovoljni svojim ljubavima...

Prelep je to osecaj

-----------------
>’Covek Nikada Nije Toliko Nesrecan Kao Sto Misli,
Ni Tako Srecan Kao Sto Se Nadao Da Ce Biti’..<
mel #97

Posteringer: 379


23. Nov 2007. 02:10:14


Ja volim ceo svet,biti zaljubljen to je najlepsi osecaj
cool4u #98

Posteringer: 2581


26. Nov 2007. 14:16:05
mel

Ti si stvarno divna devojka

Jedna si mi od drazih sa foruma

-----------------
__Sunna_ #99

Posteringer: 3778


17. Mai 2009. 12:44:09


I tako ...

Sider : Forrige 1 . . . 4 5 6 [7] 8 Neste

Du har ikke tilgang til å legge inn svar i dette forum.


Share this link:
:: EROTSKE PRICE :: SANOVNIK :: ZABAVA
| Siden lastet på: 0.0221560 sek.| Brukere online: - 4 | Søkning online: - 1211 | Powered by Ljubavni-Sastanak.com |

Marketing | Kjennetegn | RSS News Feeds | Tilbakemelding | Hva sier våre medlemmer om oss? | Vilkår for bruk | Personvernerklæring
Extreme eXTReMe Tracker